Gezond Eten

ONZE PASTA

De kwaliteit van onze produkten staat bij ons met stip op nr 1.
Wij gebruiken uitsluitend pasta van harde tarwe, want deze staat bol van de koolhydraten,en dat is uitstekend voor jouw gezondheid. Door een positieve assimilatie in het lichaam wordt het niet als vet opgeslagen en komen we er ook niet van aan. Onze pasta wordt uitsluitend voor ons met andere soorten graan geproduceerd alsmede met een afwijkende vorm, zodat de sauzen beter verdeeld worden, en ook het laatste hapje vol met saus is. Eet smakelijk !

HET KIEZEN VAN DE SAUZEN

Al onze sauzen worden gemaakt door een echte italiaanse traiteur. Deze zijn vele malen getest en opnieuw getest, veranderd, aangepast en verder verbeterd, om uiteindelijk ook aan jouw smaak en onze kwaliteitseisen te voldoen.
In al onze produkten zal je absoluut géén geur-, kleur- en of smaak-stoffen aantreffen.
Samen met onze traiteur houden we toezicht op de te gebruiken verse ingrediënten: •Italiaanse tomaten, uien, aubergines, etc.
•Olijfolie extra vierge
•Vleeswaren (ook halal) van de slager
•Parmezaanse kaas
•Geroosterde groenten etc.

óf heb je zin in verse groene (vegetarische) pesto over je pasta...vertel het ons.

Alléén zo willen wij de ambachtelijke GoPasta sauzen aan jou aanbieden !

HEERLIJKE TOPPINGS

Kies zelf één of meerdere toppings uit de toppingbar voor over jouw GoPasta, samen met één van de gevulde GoPasta sauzen, die jij zelf het smaakvolst vindt.
De keuze bestaat altijd uit Rucola sla, Groene en Zwarte olijven, geschaafde Parmezaanse kaas en Zongedroogde tomaatjes. Lokaal kan het aanbod iets afwijken in de vorm van gebakken bacon, pijnboompitjes, groenten, etc.